massive fail

Asså jag är suuur! Jag orkar inte allting mer! jag bara blöööö.. NEJ!! ASSÅ FAAAAN! Kan bara inte uttrycka hur jag känner..

Ge mig sprit,

Sup mig full..

Valborg i morgon.. ehe he..



(nej mamma jag bara skojar)

Vaaaad!!!?

"Jag älskar dig" men jag väljer att snacka med killpolare istället för dig
"Jag älskar dig" men css, WOW och HON är mycket roligare än dig
"Jag älskar dig" fast du är så irriterande som du är
"Jag älskar dig" men jag ska vara arg och tjaffsa med dig varje dag
"Jag älskar dig" men jag tänker inte skriva sms till dig eftersom du inte skickar till mig
"Jag älskar dig" men yada yada yada!



ASSÅ FATTA! du ÄLSKAR inte mig!


duuuuude

ASSÅ! min mamma är DUM i huvudet!!! (egentligen är hon jätte smart, men jag är arg!)

Grejen är att hon har åkt iväg med mitt busskort! Jag är aaas sjuk och kan inte ta mig till skolan nu! Jag måste göra ett prov vi har idag annars får jag inte högre än G i slutbetyg och då kommer jag inte kunna bli arkitekt eftersom komvux inte finns på samma sätt längre! ASHOLES!

Jag har inte heller hunnit sminka mig och jag orkade inte duscha.. jag är CRAP ärligt talat.





BAAAAAAAAAAAAAAAAAJS DAAAAAAAAAAAAG!

VG- på matte provet!!!! =(

Så nu ska jag ta livet av mig som den NVare jag är;D

Måste berätta om min morgon den var jäääätte knäpp.. Jag vaknar inte av väckarklockor eller något sådant så jag brukar ha min snälla lillasyster som väcker mig. Idag kom hon in till mig och skulle väcka mig som vanligt (samtidigt som jag drömde en SKIIIIT läskig dröm om spöken, ehe he) oookeeeeehmm det som hände var att jag vaknar ser hennes ansikte stå och stirra på mig! Tro mig, obehagligt! Så jag skriker allt var jag har och fäktar med armarna, min syrra blir så rädd så hon börjar nästan gråta och går där ifrån. MOHAHAHAA!!!!

Sen skämde jag ut mig i HM, trodde Angelica var vid mig så jag började prata rakt ut i luften. Folk måste trott att jag var schizofren or something. Men kul var det..

Idag orkade jag inte fixa mig så jag såg ut like this:

liking my pose:P

Fin pose har jag though.. Ha ha

hela mitt liv är error!

Ville bara säga det!

Slut eller ej?

Okej idag gjorde jag slut med min älskling.... Jag vet inte hur jag ska leva längre!!! men men, det här var ju ändå det jag ville.. man vill ju alltid ha det man inte kan få eller?

Får börja använda absolut torr i ögonen nu.

Idag var det öppet hus i min skola Didaktus. Jag var där som friendsare och hjälpte till med kemilabb.. Jag försöker få tankarna på något annat..



Jag är bara så snäll så jag blev vald till friends :D

WAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! NEJ NU BLEV JAG ARG!!!! en kille på msn som jag trodde var min vän skiter i mig helt och hållet för att han inte fick mig i säng!! ASHOOOLEEE!!!!!

Jag gråter inte, jag bara svettas från ögonen

Hej hej dagboken!
Jag vet inte men jag vill verkligen börja blogga på riktigt, jag har blivit för influerad av Kissie..... Vill inte det! Nej men det jga skulle skriva om idag är min pojkvän som jag gjorde slut med (för att han slog mig) är jag typ tillsammans med nu igen... VILL INTE DET!!! jag är bara sååååå respektlös mot mig själv. Men grejen är att han är helt ändrad så jaa.. + att vem ska jag annars vara med:P (not independent)

Min bästakompis... Eller fd bästakompis.. dont know.. pratar inte med mig med! jag kan förstå att hon är arg över att jag är tillsammans med "idioten" igen MEEN! hon ska vara min bästa kompis och stötta mig! don't you think dagis?

Nej jag orkar inte det här tjaffset längre! jag vill bara tjäna pengar och köpa mig glad! Hoppas mamma kommer hem snart också.. Hon åkte i onsdags till barcelona och varit fast där sen dess:P Jevla Island asså!

ajja puss puss å vi hörs nog om ett tag.. ska fan skriva mer nu! Vill ju bli känd!!!

What!? Vaddå kommer aldrig gå? Ikea började ju med pennor??


RSS 2.0