Jag e DÄR!

Göteborgare är allt för mysiga folk! Älskar dom ärligt talat!

Imorgon är sista dagen innan jag ska åka till spanien. Jag har bestämt att jag ska träffa "idioten" får se hur det blir med det. Jag är riktigt intresserad av honom asså! SHEAT!

Key... F skrev sms till mig idag. Han är fortfarande ett besatt pucko..

Jaja. Jag har köpt kamera och mp3 för resan!:D lägger upp bilder snart för just nu laddar jag ner youtube downloader...

CP!!

ASSSÅ PALLA VARA SÅ JÄVLA MES!!! PUSSY!!!!

Grejen är att min killkompis skulle låna ut mp3 och kamera till mig när jag åker till spanien. Yes kände jag eftersom jag verkligen var i behov av det.

Men eftersom jag var tvungen att gå ut med en av mina bästa tjejkompisar igår och inte kunde träffa honom blev han typ fett sur så nu får jag inte låna dom längre? ASSÅ WTF!!? Han är alltid så jävla mesig och blir alltid så sur för ingenting. Bortskämd barnunge! SERIÖST!!!!!





Jag här världens bästa killkompis!!!! you know who you are <3

Blogga?

Grrejen är att jag har ett behov att alltid skriva av mig varje dag. Jag skriver dagbok nästan varje kväll och jag lägger gärna upp bilder på bilddagboken för att skriva av mig. Och som sagt, en bild säger mer än 1000 ord. Så varför är det så stort problem för mig att blogga!? Är det för att det känns som att jag föröker bli något inte bara blogga för min egen skull kanske. Jaja, nu är det dags att börja använda datorn när jag knappt har något att göra.

Det är ju sommarlov och regnar! Vem bestämde det! Jag tror jag ska stämma gud. Fast måste flytta till USA först.

Ska skryta lite om mina naglar. Dom är as coola! Men HAHA det bevisar på hur mycket fritid jag har just nu:



Haha fett seg jag känner mig!

.. Jag är för älskbar!

Asså! Vad ska jag göra!? Jag har gjort slut med mitt ex. Men han gillar mig fortfarande. Jag tycker det är så synd! Eftersom han är en bra kille förtjänar han att få hitta en ny och vara glad med!

Han la upp detta på bilddagboken:



Jag tror man kan läsa vad det står.. Nej gud.. USCH!

RSS 2.0