Sommar

Okej, Hej
Nu är det verkligen sommar på riktigt! jag har väntat på det här i hur länge som helst! och att få se sommarn börja ute på stockholms skärgård va mysigt. Jag badade aldrig, dock (så fult ord dock.. haha!) men vi åkte båt och spela fotboll och solade och tog det bara lugnt.  Nu är jag hemma för att åka iväg igen. Ska jobba på klubberiet i morgon så jag tänkte sova med min pojkvän två nätter till.

Jag är i stort behov av pengar! Det är så mycket jag vill köpa men så lite jag verkligen kan få. Det stör mig att pengar är ett stort beroende! Men det är ju så, vad man än ska göra eller vill ha kostar det pengar. Så jag ska be mamma om pengar! Det första jag ska köpa är en ny foundation. Min är alldeles för blek. Jag använder ju inte så mycket smink helatiden och så, men om jag nu ska sminka mig vill jag inte se ut som ett lik i ansiktet. 

Några sista ord innan jag säger hejdå:
- Det är sommar och jag är blek! Solarium nästa!
- Mamma är inte hemma och jag får inte pengar då!
- och min mobil laddare har jag tappat bort! 

Ajja Hejdå Dagboken och ha det så bra!

Legally Blonde

Hej Dagboken! :D

Jag vaknade i Farsta idag hemma hos Micke, Jag var väldigt trött eftersom jag la mig halv 6 tack vare Pirates of the Carribean. Jag drack en smoothie till frukost och sedan åkte jag och min familj hem. Jag tittade då på Legally blonde som jag tydligen hade laddat ner på datorn men glömt bort. Jag fick världens motivation att börja plugga och göra mina uppgifter i skolan som jag inte klarat av. Det funkade inte direkt, jag satte mig och skulle plugga men sen orkade jag inte mer. Jag vill verkligen klara skolan! Men när man ligger efter är det svårt att vilja anstränga sig.

Imorgon ska jag till min man som är på sin bästa väns landställe. Fredriks bästaväns flickvän ska också vara där. Det är ju as kul och jag får äntligen komma bort lite från min jobbiga familj! Eller rättare sagt, jag får tillbringa tid med min familj. Nu ringer pojkvännen så får väll sluta. 

Ciao!

Första inlägget för andra gången.

Käre Dagbok,
Jag ska börja om det jag skrivit allt från början för jag känner att mitt liv har ändrats så pass mycket och jag är en helt ny människa som vill skriva om helt andra saker. Jag har mognat upp vilket jag känner själv väldigt mycket. Första inlägget för andra gången.

En beksrivning av min blogg, min dagbok.
Jag har skapat min dagbok på nätet för jag vill kunna avreagera mig och berätta om mitt liv. Grejen är att jag förväntar mig inte att någon ska läsa den (självklart är det kul om någon gör det) men jag gör det allra mest för min egen skull.

Idag, midsommar har jag firat med en liten del av min släkt. Det var mamma,moster, Micke och lillasyster. Även om jag lovar mig själv att äta mindre så åt jag så mycket att jag var på gränsen till att spy. Men jag hade det väldigt trevligt ändå och att träffa den moster som jag älskar mest är riktigt kul. Sedan har jag suttit och spelat the sims 2 och jag börjar mer och mer bestämma mig för att det är arkitekt jag verkligen vill bli. (gud vad pinsamt om jag stavade det där fel nu) Min dag är inte så speciellt intressant inte så mycket mer att skriva om.

Jag tänkte på idag, Hur vet man att sverige är upp och att t,ex Kina är ner. Vem bestämde att norr är norr och söder är söder. För jag tror inte det finns ett upp och ner i universum direkt. Bara en tanke jag hade från lilla filosofiska palina. Eller som Malin säger, sisofolisk.

XOXO 

RSS 2.0