I'm sick and tired of you

"Don't turn around
I'm sick and I'm tired of you're face
Don't make this worse
you're already gone and got me mad
It's too bad I'm not sad
It's casting over
It's just one of those things
You'll have to get over it"
 (Avril Lavinge - get over it)


Okej, då var det slut. Helt å hållet. Jag kan låtsas hur mycket jag vill att jag inte bryr mig. Inte för jag nångång varit bra skådespelare. FAN! Men men, vad ska jag göra. Det går inte att lösa på något annat sätt "Theres no way out of this dark place" gud vad jag fick lust att kolla björnbröder.. En grej e positiv though, jag äter inte lika mycket eftersom min aptit inte finns längre, så jag kan äntligen gå ner igen! Yay!

Jag ska söka efter min pappa, spårlöst och räddakorset.
Å jag har jobbintervju imorrn!!!!!


R.I.P
Du å Jag
</3
För alltid och alltid

xoxo


Wiho!

Jag vet nu vart jag har alla människor, kontrollen är äntligen tillbaka! :D

Bara skolan jag måste jobba på. Hatar denna vecka jag är för godissugen. Bakar sockerkaka just nu!

Juste, den här killen som ska komma över på film stöter typ på alla tjejer precis som han gör med mig så det känns skönt att veta att han inte vill något med mig.. Jag e bara en i mängden.. Skulle vara så jobbigt när jag gillar någon annan. och denna "annan" skrev faktiskt till mig idag! Jag hoppas verkligen han gillar mig!

Har inte så mycket att skriva, jag vill kunna stoppa tiden. Skulle spara tid(nähe), och pengar!

Meet me half way

(Nu hände det igen att jag skriver ett inlägg och när jag ska publicera så dör mitt internet)

Jaja, jag är kär! Kär i mitt ex (eller vad man ska säga.. pojkvän eller inte, jag är osäker). Det jag vet är att jag e olyckligt kär. Grejen är att han säger till mig: Jag älskar dig, jag vill börja om från nytt. Och jag skulle faktiskt kunna tänka mig att ge honom en chans. MEN han ringer inte mig, smsar inte och vill inte vara med mig för han är för trött. Asså jag kan ju förstå att man e trött men hallå, vi kan knappt se varandra han bor far far away!

Men nu måste jag gå till skolan. Har omprov i matte och jag har inte övat.. Ajja derivata e lätt!

AH! JUSTE! Jag ska på jobbintervju!!!!!! yaaay! Det händer på lördag vid halv 11 i barkarby bibliotek. Vet inte riktigt vart biblioteket ligger, men jag tror det ska ligga snett framför coop. Whatever! Måste gå!

XOXO

Världen e för liten!

Asså jag orkar inte med längre!

Kom inte å säg till mig att jag e störd eller svag person! För jag är inget av dom! Jag är inte klumpig bara för jag halkar i snön, jag är inte en idiot för jag råkar säga fel ord och jag är inte störd för jag uppmärksammar vad andra gör! Håll dig till gaybloggen idiot, det är där du hör hemma!

Okej.. Jag tycker om dig jätte mycket och vi har kul ihop, men kom igen.. du är ingen jävla prinsessa om du trodde det!? Det finns andra i livet än du. Och om du har lättare att anpassa dig för en grej som andra människor har svårare för, då får du stå ut med att du inte får som du vill! Och du, pengar e inte allt!

ARGH!!!! ååkej bort med det.. hmm var det något annat som jag stör mig på just nu.... Jo att alla känner alla! Asså jag förstår inte hur det kan vara så! Det går inte att bara känna att man lämnar sitt gamla liv bakom sig eftersom alla känner alla!! Fan vad störande! >=(

Asså kom igen, det borde finnas någon i världen som inte är exakt likadan som alla andra! Hmm juste sista grejen. Om du nu är så jätte kär i mig som du säger! Så vadfan var inte så tråkig på telefon och oangagerad till att prata! Ansträng dig förfan!

Nej känns nästan skönt att plugga så jag slipper tänka på alla dessa grejer!

(Juste, min kompis ringde idag och sa att hennes chef undrade min mail, hoppas jag får jobb! fingers crossed!)

XOXO

Wipeout

Jag som skulle tänka på min figur nu! Men jag har ätit semla och sockerkaka! Vad är det för fel på mitt sockersug! Jag antar att det beror på den kommande veckan jag har framför mig.. E på sockerpillrerna på p-pillren så jaaa...

Jag fick reda idag att jag får VG i slutbetyg i bologiA. Jag är ärligt talat beskviken, jag hade kunnat så mycket bättre men men ibland är man inte på topp och då får man ta konsekvenserna.

Nu hade jag tänkt att skicka in CV till massa ställen för jag behöver ett extrajobb sooooo much!! Jag tänker inte ge mig till jag får ett!! Sedan tänkte jag städa mitt rum och mata min söta hamster. Åh vad jag vill ha 2 jackor! Båda e från HM och är inte jätte dyra, men för mig så kostar dom miljoner + att mitt bankkort fortfarande är borta! Känns jobbigt=(. Ville oxå tillägga att Erik Saade är bland den vackraste killen jag har sätt. Jag menar jag har sätt sötare, snyggare men aldrig någon så vacker kille. Lixom hela hans ansikte är bara perfekt. Han skulle kunna vara en vampyr! ^^

Men men whatever, inget jag är intresserad av. Nu ska jag få ett jobb! Min jacka snart kommer jag å hämtar dig!


Happy Valentines Day!

Jaa.. min dag var jätte bra! Jag träffade en mycket söt kille och vi spenderade dagen tillsammans. Tyvärr så medföljde det att jag inte gjorde mina läxor till imorgon (f*ck!) Jag får väl läsa igenom kemiboken llite snabbt innan jag lägger mig! :D

Just nu dricker jag te och bestämmer mig för att jag ska sluta småäta så mkt! Måste tänka på min kropp till beach 2010!! Snart börjar friskisträningar oxå med Martina (eller som det står i hennes papper av skrivfel Maritina).

Måste prata om ett litet problem jag har. Åkej, det är såhär att en killkompis (eller kompisar kanske vi inte är riktigt än men typ) vill se på film med mig hemma hos mig. Skit trevligt hade det varit... ooom jag hade haft en bra tv! Asså, vår tv e en gammal grå tjockTV helt ok bild då, men inte så snygg! Känns pinsamt eftersom alla har intrycket av att jag e rikemansbarn! FAN FAN FAN! Har en vecka på mig att lista ut mitt problem sedan smäller det!

Kanske inte är så smart att jag skriver så fullt ut allting.. Mina ord kan hamna i fel händer! Men det är så llivet är! Bättre att skriva sanningen än att undanhålla den totalt!

Sen till sist. SNÄLLA! GE MIG EN KAMERA. Om jag nu ska börja blogga vill jag lägga upp bilder på vad som händer, men min kamera köpte jag år 2005 och den är inte bra! Så Plz God! send me a camera!

XOXO

För lata svin är marken alltid frusen!

Jag skulle äta min pizza men jag tar bort oliverna.
Mamma: Men! Tar du bort oliverna?
Jag: Jaaa... men jag orkar inte äta dom med kärnorna i!
Mamma: Men det är ju bara att stoppa dom i munnen och suga av dom!

haha, ja vad säger man.. Sådan mamma sådan dotter.. eller?


Men vad e det här!?

Jag skrev ett långt inlägg om det jag skulle göra och allt som var lite knasigt!

Det försvann och jag tänker inte skriva om!

Ha det bra dagboken! hedå :)

FAAN!!

Jag som sa att jag skulle skriva på nytt!!! Men nej så går det inte till i min värld. Jag tar år på mig att planera något och så orkar jag inte göra det sen. SKITSAMMA JAG BLEV ARG!

fan vad sur jag är!! asså gud jag ska försöka förklara mitt problem!!!!! (skit samma ingen läser min blogg kan skriva hur jag vill) Okej. eftersom det gått ca ett halv år om inte mer sen jag skrev sist så har det hänt en del. Min pojkvän blev elaking och jag var tvungen att göra slut. Sedan tänkte jag nu "aah.. det är ju alla hjärtans dag snart!" Då eftersom jag inte har någon att vara med kan jag vara med den dumpna pojkvännen eftersom vi ändå tycker om varandra. Lixom inge problem med det! Båda vill ju vara med varandra igen.

MEN DÅ! ska en idiot från min klass komma å tracka ner på mig å säga att jag e en svag tjej bara för att jag är med personen jag tycker om!? vaddå det är inget brott. det finns ingen lag som säger: du får inte vara med den du varit tsm med när ni gjort slut. Asså jag gör som jag vill! Tar man sådanna här saker för seriöst blir livet inte kul! asså FAN vad arg jag är!

Sen har jag fysik prov imorgon oxå som jag inte plugggat till. Blä dumma idiot!!

Har annars ingen att vara med.. fett deprimerande att vara ensam på alla hjärtans dag!

Bye bye dagboken!

RSS 2.0